ПАРТНЕР homagmala

ПРОИЗВОДИ

Транспортери, системи за автоматско одложување материјали во магацин

Рецептот за успех на нашите клиенти?  Не е тајна: Високо ниво на производство, без компромис за квалитетот
Ние ги поставуваме условите: Посебните решенија на Bargstedt се трајноста, отпорноста на абење и ниска потреба од одржување. 

Ние планираме, дизајнираме, произведуваме и испорачуваме системи, кои гарантираат оптимално движење на материјалот, притоа без оштетувања и со минимална употреба на работна снага.  
види повеќе...

Систем за складирање материјал TLF 411

Лесен за употреба, со прифатлива цена, убедливо најдобар во перформанси, квалитет и функционалност. Идеално решение во комбинација со HOLZMA кројач на плочи, а еднакво силен во кобинирана употреба меѓу CNC и кројач. Без разлика со кој HPP кројач на плочи е поврзан, TLF 411 го зголемува капацитетот на фирмата од ден во ден.