ПАРТНЕР homagmala

ПРОИЗВОДИ

Резен алат за дрвна индустрија

За сите машини од дрвната индустрија, секеков вид на резен алат, широк избор на стандардни алати, по Ваш нацрт и желба...BUP Utensili
види повеќе...

Прецизни алати за CNC машини

Секакви профили и типови на алат за CNC машини, со докажан квалитет, избор од стандардни материјали, тврд метал, дијамант, за секакви материјали во дрвната индустрија, масивно дрво, иверка, MDF.

Резен алат

Резен алат за столни фрези, разни автоматски и рачни машини.