ПАРТНЕР homagmala

ПРОИЗВОДИ

Машини за враќање парчиња, пакување, монтажа на намештај, роботика

Преса за склопување елементи MPH 410

Солидна опрема за ниска цена, тоа е моделот MPH 410 корпус преса, која наоѓа примена во секој производствен погон.

VKS 250 паметна машина за изработка кутии за пакување

Високо фелксибилна машина за сечење картонски кутии за пакување, секогаш на оптимална димензија, поединечни или за серија, секогаш во моментот кога се потребни.

ZHR 01 машина за враќање парчиња

Копматибилни со сите машини за кантирање на Homag Group, прецизни, брзи, без оштетување на парчињата. Сигурен асистент во секојдневната работа на секое производство.

Роботика

Идеално решение за манипулација со разни видови материјал, во секакви димензии. Сигурноста ја дава прецизното и тивко работење, со едноставна употреба за товарење и растоварање на материјал од разни машини и процеси во изработката на намештај.