ПАРТНЕР homagmala

ПРОИЗВОДИ

Машини за кантирање

Без разлика дали сте мала фирма-производител или компанија со голем капацитет, големиот изборот од BRANDT машини за кантирање ќе го задоволи критериумот на секој од Вас. За изработка на намештај за дома, канцелариски мебел или опремување на ентериер...
види повеќе...

KTD 720 Optimat

KTD 720 не е само машина, тоа е концепт на флексибилна машина, каде покрај за кружно кантирање, може да се користи и за праволиниско кантирање во помала количина.

Ambition 1100s

Висока флексибилност, опременост за комплетна обработка при кантирање, тоа се особините на влезните модели од серијата Ambition 1100s

KDF 1650 FC

Моделот Ambition 1650 FC за професионална употреба, за средни и големи клиенти, нуди комплетна обработка, кантирање на сите видови материјали во дрвната индустрија.