ПАРТНЕР homagmala

ПРОИЗВОДИ

Машини за брусење

Плочаст материјал од масивно дрво, медијапан обичен и фурниран, се само дел од материјалите кои се употребуваат во дрвната индустрија, а BUTFERING со големата гама машини за брусење нуди перфектен избор за секоја потреба.
види повеќе...

SWT 200

BÜTFERING SWT 200 серијата машини за брусење, исто како и клиентите кои ги користат, со секој модел прават специјалист во својата област. Затоа ја обезбедуваме вистинската машина што ќе ги задоволи сите потреби на нашите клиенти.