ПАРТНЕР homagmala

ПРОИЗВОДИ

Циркулари со подвижна работна маса

WA 6

За почетници во дрвната индустрија или за дополнителна машина во погонот, WA6 како најмал циркулар од Altendorf на пазарот, со компактна димензија и ниска цена е идеално решение.

WA 80 TE

Обезбедувајќи прецизна, чиста и лесна работа Altendorf WA8T циркуларите се идеални машини за кроење плочаст материјал. Заштитниот знак на овие машини е подвижната работна маса, а конкурентната цена е предност за секој корисник, кој во својата работилница секогаш сакал да има Altendorf циркулар.